”Det här är ett fängelse”

Min vän sätter sig på sängkanten och försöker gå igenom hur han hamnat på boendet i Deje.

– Det är ovärdigt. Jag kan inte röra mej mer än fem gånger fem meter här på mitt rum. Hemma hade jag det bättre. Visst gick jag omkring i byn. Men jag hittade hem. Här måste jag ha nån med mej när jag går ut. Har du nån aning om hur det kunde bli så här? Vad säger folk om mej? Är det fördomar tror du?

Vi rör oss mellan världarna inom och utanför. Rummet och det utanför.

Publicerad av Tomas Fredriksson

Chaufför, skrivare och fotograf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: