Blir det laxtrappa i Deje

Så här svarar Fortum

Fortums miljöfond är med på många olika projekt som är till för att främja arbetet för hållbart liv kring älvarna vi har vattenkraftverk. Genom satsningar på bland annat laxtrappor och återställning av lekområden.

Men Fortum vill vara med och hitta nya vägar till en biologisk mångfald i vattendragen. Biologisk mångfald handlar om mer än bara fisk. Därför har vi varit med och tagit fram en biokanal som har syfte om att bidra till att fler djur och organismer än bara fisk kan bevaras i de svenska vattnen.

Publicerad av Tomas Fredriksson

Chaufför, skrivare och fotograf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: